1000 järn..

Jag är väl känd som en person med tusen järn i elden. Å nu är det faktiskt en sådan period:). Min ”att-göra-lisa” bara växer varje dag: jag brukar säga åt andra att den får innehålla max 6 saker/dag…. Men jag driver 2 företag, har 5 barn , ett barnbarn, är ordförande i 2 föreningar och skriver en bok (påbörjat min andra…), varav var och en av dessa har intensiv period just nu. Å är event director också för Global Womens Summit, som ska ordnas flera st inom närmaste månaderna både i Sverige och Finland. Men jag måste säga; ”I love my life!!!”. Har du hittat passionen i ditt liv? Passion är energi och det är smittsamt :).

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: