Föreläsningar

Jag håller på att förbereda både föreläsningar och predikningar, i Finland och Sverige. Tänk att jag var blyg som liten. Ännu i högstadiet avskydde jag att stå inför klassen. Sen började jag gå olika kurser och utbildade mig och tvingade mig själv att utsätta mig för alla rädslor. Det är enda sättet du får rädslor att försvinna. Gör det du är rädd för, om och om och om igen.

Under mitten av 1990-talet föreläste jag mycket, även på finska och mycket riktigt…rädslan försvann och ersattes under årens lopp med…. PASSION! Jag älskar människor och jag älskar att kunna dela med mig av vad jag har på hjärtat och kunna lyfta och föra andra framåt. Jag är tacksam.

Vad har du som du kan dela med dig av till andra? Vi har alla gåvor, men ibland krävs det att vi börjar ta steg i rätt riktning innan det kommer fram vilken passion vi har i livet(vägen till framgång är inte en enda utan det är flera vägar, man måste våga utmana sig och prova på allt möjligt, annars tror jag inte du hittar din grej). Det finns inga bortkastade liv, men väl de som kastar bort sina liv. Gör inte det! Passion och arbetsglädje är för dig! Nöj dig inte med mindre än att du hittat det du brinner för och som ger ett mervärde både i ditt och i andras liv. Kasta dig ut och pröva vingarna!

 

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: