använd vad du har

Lyssnade på Mia Törnblom igår och det var bra. Påminnelser om att inte jämföra sig med andra och att fokusera på allt bra man gjort. Jag hade med mellandottern och sonens flickvän också och det var bra där fanns många ungdomar i publiken. De behöver detta.

Själv pratade jag i lördags om kreativitet, gåvor och att tjäna i det lilla. Att vi alla fått något som vi är bra på. Men precis som Mia sa igår, så är vi så dåliga på att säga ut det och också på att ta emot när någon annan ger beröm. Så i lördags gav jag lyssnarna en uppgift: be 10 personer att säga vad de tycker du är bra på. Å när de säger det så tar du verkligen emot det och säger ”TACK” (istället för att börja glida undan…”nenå, inte e ja nu så bra på det, det är ju bara….”). Å sen börjar du jobba på dina styrkor och använda det. Ta ett steg i taget! Varje dag ett litet steg. Då når du sen dina drömmar, småningom. Å har du inga drömmar så våga börja drömma. Dina gåvor är ju till glädje för många andra runt dig så håll dem inte för dig själv utan tänk STORT! Mera om att tänka stort och hur man utvidgar sin lilla värld kommer jag tala om på Global Womens Summit i Vasa också den 27.11. Du är väl med? Som Mia också sa: ”samma tankar= ingen utveckling, nya tankar=utveckling”.

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: