utveckling

 

Teamwork is dreamwork. Här är bild på jag med underbara kollegor från vårt MaryKay seminarie 2010 i Scandinavium. Missa aldrig en chans till utbildning/konferens/föreläsning/seminarie.

Sånt ger dig inte bara god grund utan är en hel förutsättning för din personliga utveckling. Vem vi är, är mycket viktigare än vad vi gör!! Varje dag du inte utvecklas dör du lite grann…. Å utvecklas inte människorna på ditt företag så betyder ju det att även företaget dör lite grann. Allt handlar om människor. Du ska inte bli bäst jämfört med någon annan utan BE THE BEST YOU!!

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: