Lära sig nytt

en viktig egenskap i vårt liv är läraktighet, en villighet att lära sig nya saker. Utan den egenskapen kan en person inte ta emot kunskap alls. Jag är glad att vara en ”evighetsstuderande” inom alla områden. Både inom områden jag arbetar med men också annat. Just nu läser jag psykologi och igår lärde jag mig något nytt med datorn:). Min moster bad mig om hjälp då hennes trådlösa nätverk krånglade och jag lyckades fixa det trots att jag alltid ansett mig väldigt oteknisk. där ser man, aldrig säg aldrig och tacka inte nej till nya utmaningar förrän du prövat. Vem vet- det kan bli din nya passion!!:).

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: