Global women summit

I helgen var det dags för Nordens första Global Womens Summit. Uppslutningen var inte den bästa men det var kankse inte heller tidpunkten… Men jag vill alltid ge det mesta åt de som dyker upp och ha fokus på dem,, så alla som var där hade en bra dag!!

Det var föreläsningar av mig,  Maria Österåker och Sonya Höstman. Det var modevisning, dansuppvisning och lunch. Dessutom diskuterades viktiga samhälleliga frågor. (som ex. vilka åtgärder kan tas för att stödja välmåendet bland familjer och kvinnor i Finland, hur kan vi känna igen likheter och respektera olikheter och hur stärka kvinnors roll i att öka fred).

Nu planeras nästa Summit som blir i Stockholm den 4.2.

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: