Passion och kommunikation

Nu har ja varit i västerås å det sänds i svt kunskapskanalen nån gång efter jul. Passion- hur får du den, håller den vid liv och sprider den? Vi måste veta vad, hur och varför vi gör det vi gör å andra göra detsamma också. Ta modell av dem som gjort det du vill göra och uppnått det du vill uppnå. Passion är fokus; samlad energi och det är entusiasm. Kommunikation handlar om att lyssna och det handlar om mottagaren. Connection kräver tid och engagemang av oss, det sker inte av sig själv men det e så värt det!!jag ÄLSKAR att föreläsa, hjälpa andra till insikt och föra framåt. Fick köra tillbaka till stockholm i blöt snö å nu väntar jag på samtal från min underbare mentor Jill Hart

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: