Reflect

Now the year is almost over. It should be time for all of us to stop and reflect year 2011. What have you done great? what are your biggest accomplishments? what do you wish you would have done more of? and what would you like you wouldn´t have done?

Which are the people of most influence you met? Best books you have red? Greatest seminars you attended?  biggest risk? smartest decision?

From this we can start making our plan then for a new year to come. I want to wish you a merry christmas!

Nu är snart 2011 till ända. Bästa vi alla kan göra nu är att stanna upp och reflektera. Vad har du gjort bra? Vad är dina största framgångar? vad önskar du att du gjort mer av, eller kanske mindre av? Finns det något du önskat du hade lämnat ogjort?

vilka är de personer som gjort störst inflytande på dig? Vilka är de bästa böcker du läst? Bästa seminarie du deltagit i? Största risk du tagit? Ditt smartaste val? 

från våra reflektioner börjar vi sedan göra upp nya fräscha planer för 2012. En riktigt god jul önskar jag er! Jag ska njuta av min familj efter en fullspäckad höst. 

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: