radio and planning/radio och planering

Today I was at a live interview on radio. He wanted to ask me about the association I started 2009 and how we help women in Finland, but he also asked questions about my work and such, very difficult ones, for example; ”many people today are burn out, what´s your key to helping them?”

Not easy question to get live. He hadn´t given me that in advance :). Ok, I´ve got lots of good feedback so I guess it went well.

Now I´m thinking about the movie ”pay it forward”. Have you seen it? Why wouldn´t that work for real??? just a thought…..what if we all decide to do something big for 3 people in 2012 and ask them to do the same…. and I´m also thinking about here to do ONE thing every day to make someone else´s life a little better and to learn something from at least one other person every day. How about if I share it here with you during 2012?

Idag var jag på live intervju på radion. Han skulle prata mest om Sisters föreningen och vad vi gör för kvinnor i vårt land, men han frågade också svåra frågor, som t.ex ”många idag är burnout, vad är din nyckel för att hjälpa dem?”. Det finns mycket jag vill göra och försöker göra för att hjälpa och lyfta andra människor och föra dem framåt, men någon nyckel har jag verkligen inte:). Så enkelt är det nog inte, då allas väg är individuell.

Nu tänker jag på filmen ”pay it forward”. Har du sett den? Varför skulle inte det fungera i verkliga livet också? Alla skulle under 2012 göra något stort för minst 3 människor och be dem göra likadant?….. och jag tänker också om jag skulle göra något för att förbättra livet för EN person om dagen och lära mig något nytt av minst 1 person varje dag och dela här med er under året…. kan bli inspirerande eller hur? 🙂

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: