Thankful/Tacksam

 

There´s so much to be grateful for; my work, my family, my friends and collegues. Here´s on the picture my daughter in her first competition with her pony, getting her prize. Today I´m also grateful that the interview went well, it´s some degrees minus and I had a day off with my youngest. I´m thankful for having time now between christmas and new year to write on my second book, to reflect on 2011 and to plan for 2012. 

Det finns så mycket att vara tacksam över; familj, vänner och mitt jobb (mina jobb 🙂 ). Idag är jag också tacksam att intervjun gick bra, att jag haft tid på tumanhand med yngsta dottern, att det är någon minusgrad. Jag är också tacksam för mer tid under jullovet att reflektera över 2011, planera 2012 och mer tid att skriva på min bok nr 2 och 3…

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: