en vanlig dag/ordinary day

en helt vanlig dag på jobbet!! WOW. Jag älskar mitt liv! Började dagen faktiskt med helkroppsmassage 🙂 sen har jag fått träffa underbar kollega, nya fantastiska kvinnor, gjort utkast till ny bok, planerat GWS sverige och ska snart avsluta dagen med min mentor i USA. Jo, jag har också ordnat transport från flygplatsen till Marriott hotell i Palm Beach Florida dit jag åker om 3 veckor.(tanken på det höll mig igång denna kalla dag:))

ordinary day at work. Wow. love my life. I started the day with massage actually :). then I´ve had meeting with great collegue, met new fantastic women, written something for a new book, planned GWS sweden and soon I finish my day by talking to my fabulous mentor in USA. Yes, and I´ve booked transportation from airport to hotel in Palm Beach where I´ll be leaving in just 3 weeks (that kept me going today when it was -21C)

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: