choose a great day/välj att ha underbara dagar

every morning you wake up you`ll have a choice. In what mood do you face the day? throughout the day you´ll making choices almost every minute. most of us don´t think about it, but you choose what you think, what you say, how you react, how you treat others, your acts and so on.You simply choose your attitude to life and circumstances and people. You choose to complain or take responsibility, you choose to follow your goals or someone else´s. Who do you want to be? What kind of life do you want to live? What kind of choices will lead you there?

Varje morgon du vaknar upp, så har du direkt ett val; på vilket humör väljer du att ta emot den nya dagen? Genom hela dan ställs du sedan inför val varje sekund, varje minut. De flesta av oss tänker inte på att vi konstant gör val, men vi väljer vad vi tänker på, vad vi säger, hur vi reagerar på saker som händer, hur vi reagerar på saker andra människor gör mot oss, hur vi behandlar andra, hur vi agerar o.s.v. Du väljer din attityd till livet, människor och omständigheter. Du väljer att klaga eller ta ansvar, du väljer att följa dina mål eller någon annans. Vem vill du vara? Hur vill du att ditt liv ska bli? Vilka val kommer att föra dig till det livet?

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: