be the best YOU/bli ditt bästa DU

on my calender it says ”Be the best YOU that you can be”. So many people strive to be something that someone else want them to be. I have been there also. (Joyce Meyer have a great book about getting free from pleasing people all the time). It´s so easy sometimes to say ”yes” to everybody because you want to be nice and kind, but we don´t have to be selfish and mean in order to become the best ”I”. We just have to rethink our values, think about WHO we want to become and then get our priorities and so in order. So many strive for success in life. But you also have to define what is success for you? Is it just money or a position? No, I don´t think so. Money don´t make you happy.I think in order to be really successful we have to live our values, be the person we want to be and have right priorities and add value to other people. Live the life you are meant to live. We van never change nor control other people but we can change and control ourselves, so why don´t make that your mission, to take steps every day to become the best YOU that you are created to be! You´ll be happy and you´ll make other people happy. There´s greatness whitin you!

På min calender står det ”var den bästa DU som du kan vara”. Så många strävar efter att vara någon som de tror alla andra vill de ska vara. Jag har varit där. (Joyce Meyer har en bra bok om att bli fri från människofruktan). Det är lätt att säga ”ja” till allt och alla för att man vill vara omtyckt, man vill vara snäll. Men man behöver inte vara självisk och elak för att bli sitt bästa ”JAG”. Vi behöver bara tänka vilka värderingar har vi, vad tror vi på, VEM vill jag vara och sedan prioritera rätt. Så många strävar efter lycka och framgång. Du måste definiera vad betyder framgång för dig.Är lycka och framgång bara pengar eller position? Nej, jag tror inte det. Pengar gör ingen lycklig. Jag tror att för att bli framgångsrik så måste du leva i enlighet med dina värderingar, vara den person du vill vara och leva efter våra prioriteringar samt skapa mervärde för andra människor. Vi kan aldrig ändra eller kontrollera andra personer, men vi kan kontrollera och ändra oss själva. Så varför inte sträva efter att varje dag ta små steg för att bli den bästa DU som du skapats till. Du blir lycklig och du gör andra människor lycklig. Det finns storhet i dig!!

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: