strenghts/styrkor

One of my gifts is that I can quite easily recognize strenghts in other people. I have also many times analyzed my own strenghts, but still I think it´s easier to see strenghts in others. Today I surprisingly got a question to speak for myself in 3 minutes. When I wasn´t prepared to the question at all, I found it difficult. I said something of course, but later in the car, I was thinking; ”why didn´t I say ; ”love to inspire and motivate others, to help people gain knowledge and help them move forward. I´m also a doer and creative,positive and flexible”.My strenghts are mastermind groups and motivational/inspirational speaking/teaching/training.

My passion is people of course and my mission to give you right tools so that you can become the best YOU! What are your strenghts?

En av mina gåvor är att jag lätt kan se styrkor hos andra. Under mina år av utveckling och utbildning har jag hamnat analysera mina egna styrkor också, men jag tycker fortfarande det är lättare att se styrkor hos andra. Idag fick jag helt överraskande frågan att tala för mig i 3min. Eftersom jag inte alls var förberedd på frågan, blev det svårt. Något sa jag naturligtvis, men senare i bilen fundera jag varför jag inte kort och gott sa ”älskar att inspirera och motivera andra. Att hjälpa människor till insikt och föra dem framåt. Jag får saker gjorda och är kreativ, positiv och flexibel”. så jag är bäst på mastermindgrupper och motivations/inspirationsföreläsningar och träningar.

En av mina passioner är människor och min mission är att ge dig rätt verktyg så att du kan bli ditt bästa DU! Vad är dina styrkor?

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

2 responses to “strenghts/styrkor

  • Yvonne

    Intressant fråga! Och det som gör saken kanske ännu intressantare, är att det som är ens styrka samtidigt också är en potentiell svaghet. En av mina styrkor är att ha omsorg om andra, att stöda dem och visa dem att de nog kan, att de har potential och att livet kan vara gott. Samtidigt är det här också min svaghet – den som bryr sig riskerar också att bränna ut sig, som jag har gjort. Andra styrkor jag har är att jag är snabb i tanken och tämligen ”vad man brukar kalla intelligent”. Det gör att jag rätt bra kan finna mig i de flesta situationer och samarbeta med de flesta människor (har hittills inte behövt samarbeta med någon som det inte skulle ha gått att samarbeta med).

    • jeanetteljungars

      ja, så är det. Jag har lyckats klara mig från utbrändhet men känner igen mig i det du skriver. Man vill så väl ibland så det blir för mycket. Men din ”bounce back ability” kanske räddat dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: