ny vecka, nya möjligheter/new week, new possibilities

Snart är en ny vecka här. Fantastiskt! Jag ser framemot den så mycket! Ska väl kanske delvis ge mig in i politik igen också…vi ska se. Å ikväll får Finland ny president. Nya tider:). Varje morgon är ny, och innebär nya steg. Nyligen stod i aftonbladet att det människor ångrar mest på dödsbädden är att de inte följt sina drömmar. Den forskningen har gjorts tidigare med samma resultat. Folk ångrar inte misstag de gjort utan saker de inte vågat prova. Så vad drömmer du? Vad skulle du vilja uppnå? Vad vill du skapa för förändring för andra människor?

ps. söndag 26.2 kl.14.25 kan du se mig i UR kunskapskanalen.

Soon starts a new wek. Wonderful!! I´m always looking forward to new days and weeks with excitement. This week I´ll perhaps goinga bit into politics again… we´ll see. And tonight Finland´s got a new president. Everything´s new, every morning. Recently was in the newspaper that people(when dying) regret more than anything that they didn´t follow their dreams. That has been said before also and still it´s true. You will not regret mistakes you´ve made but things you were too afraid of even trying. So what´s your dream? What would you like to accomplish? for yourself and for others? Write it down and start taking the first steps towards that.

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

2 responses to “ny vecka, nya möjligheter/new week, new possibilities

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: