Florida

Snart är det dags för John C Maxwells teams ledarskapsdagar i Florida. Ska bli så underbart få komma tillsammans med alla från hela världens olika hörn. Tur att veckan efter är ledigt då det är sportlov, för det blir tung resa och intensiva dagar med säkert korta nätter också. Ett stort anteckningsblock är inhandlat bara för att skriva i, inte bara från våra seminarier utan också under alla dygnets vakna dagar när man är samman med all expertis och får ställa frågor, ställa frågor och åter ställa frågor. Vad vill du fråga världens ledarskapsguru nr 1? och talar experter, världens ledande coacher etc? Ge exempel på frågor:)

Soon I´ll be leaving for Florida and I can´t hardly wait to get together with everybody. I´m preparing for all questions I want to ask different persons. Do you have suggestions what to ask these world class leaders in speaking, training, coaching and leadership?

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: