insikt/understanding

Något som fascinerar mig är när man själv eller andra får ”aha-upplevelser”. Ingenting i livet kan egentligen förändras förrän man kommer till insikt. (därför det inte går att förändra en annan människa heller, de behöver komma till insikt själv att de behöver förändring i så fall).

Jag bara älskar insikt. För den öppnar upp så mycket nya dörrar, ger så mycket nytt liv och hopp.Den ger möjligheter, den ger förbättringar. Tänk när man får insikt att man springer i ett ekorrhjul och vill hoppa av, man får insikt om alla möjligheter det finns till förbättring på livets alla områden, man får insikt om att man kanske hållit fast vid felaktiga attityder, fördomar, arbetssätt etc. Man kommer till insikt varför någonting inte fungerar som det ska, varför man inte når fram i sin kommunikation, varför man dras med hälsoproblem eller vad som helst. ”En kort tids förändring för en livslång förbättring….” och allt börjar med insikten!!

somethings that really fascinates me is when you get those moments of understanding. Understanding things that don´t work so well in your life. Understanding that you can improve them and understanding how you can improve them. Understanding is the first step before any change can come to pass. Understanding opens up doors, gives new possibilities, gives life and hope. Think about it when you realize and understand you want to do something different with your life, you realize you aren´t following your own goals and dreams, when you realize you´d been holding on too long to wrong attitudes, wrong way of doing work, building relationships and so on. When you understand how you should communicate to connect, how you can improve your health. Every change starts with understanding. ”a short time of change for a lifelong improvement..”

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: