Leadership/ledarskap

”everything rises and falls with leadership”. That is so true.  People quit works/organizations because of people not because of the company. Your company is built by people so you got to know how to build people (not just how to build a company). If people feel secure, loved, appreciated, joy- they´ll do almost anything for you! Enjoying being here listening to all these great peoples. I want to L.A.P = Learn something every day, Apply it in my life, Pass it on

”allt faller och reser sig med ledarskapet”. Så sant. Människor slutar sitt jobb, slutar i sin organisation etc. p.g.a. människor, inte p.g.a. företaget. Ditt företag är uppbyggt av människor så du måste veta hur du bygger upp människor (inte bara bygger ett företag). Om människor känner glädje, trygghet, uppskattning- så gör de nästan vad som helst för dig. Jag njuter vara här och lyssna till alla fantastiska människor. Vi har alla ett syfte, något att tillföra varanna. Jag vill L.A.P= Lära något nytt varje dag, Applicera det i mitt eget liv, Passa vidare till andra

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: