for all the women

Global Womens Summit I Stockholm 15.9.2012 på Lyran Konferens, Polstjärnan. Anmäl dig genast, tidig anmälning endast 995SEK inkl.lunch. Begränsat antal platser! Även Sveriges kulturminister på plats, liksom Alexandra Charles med 1,6 miljoners klubben m.fl.. Kvinnor som förändrar Sverige. Eventet på svenska!

 

Ni anmäler er till Jeanette.ljungars@gmail.com.

Följande är ett internationellt press release av ambassadör Lamani

                                                                                   

THE FASTEST-GROWING GLOBAL WOMEN’S NETWORK IS A

VOICE FOR THE WOMEN OF THE WORLD

 

                         Announcing The WIN Global Women’s Initiative 2012 – 2013

 

SALT LAKE CITY, UTAH, USA.  The Women’s Information Network (The WIN) is officially announcing “The WIN Global Women’s Initiative 2012 – 2013.” Their intentions are to share the voices of the women of the world with leaders at the community, national, and international levels worldwide during 2012 and 2013.

 

Ambassador Mokhtar Lamani, former Permanent Observer to the United Nations and a very supportive advocate of women rights, helped Dr. Paula Fellingham, Founder of The WIN, apply to receive status with the United Nations ECOSOC (the Economic and Social Council) as an international NGO working to strengthen women and families worldwide by organizing events and offering programs and projects internationally. The application was presented to the correct department and is currently going through a legal process with subcommittees and committees, as explained on the U.N. website (http://www.un.org/en/) and hopefully the decision will be taken during the coming meeting of the ECOSOC. Ambassador Lamani remarked, “Once the status is recognized it will open many doors and establish a long term strategy making WIN move internationally and having a great impact on our mutual goal: to make positive changes in human societies by strengthening women and families worldwide.”

 

The WIN, designed for all women, all ages, all cultures and beliefs, is inviting women in 176 nations to let their voices be heard during Global Women’s Summits. At these events, presented by The WIN, attendees hear from experts, discuss important women’s issues related to the Global Women’s Initiative, and enjoy entertainment and lunch. Additionally, Global Women’s Summit participants learn ways to strengthen themselves personally, in their families, and in their businesses. See www.GlobalWomensSummits.com for more information.

 

The WIN is gathering the ideas and opinions of women worldwide related to the 3 “talking points” of the Global Women’s Initiative. They are doing this with the intention of sharing the voices of the women of the world – from hundreds of Global Women’s Summits – with local, national, and international leaders.

 

The WIN CEO Paula Fellingham remarked, “Through live events, online audio and video shows presented by experts, and our many programs and humanitarian projects, The WIN is fulfilling our mission to strengthen women and families worldwide through education, enlightenment, and entrepreneurship, in an effort to eradicate illiteracy, poverty, and hunger, and to increase the level of kindness, prosperity and peace on earth. We invite and welcome all women to learn more about our caring community of women helping women live our best lives.”

###

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: