more about women/mer om kvinnor

Jag har en sådan passion för människor och att skapa mervärde varje dag,speciellt för kvinnor. jag ser det finns en enorm potential i kvinnor och så många goda egenskaper. Det finns redan massor av kvinnor som gör stora saker, men det finns fler som kan.Om vi hjälper kvinnor upp och framåt, så kan vi också hjälpa familjer och genom det samhällen. Jag sätter just upp särskilda ledarskapsseminarier för kvinnor också. Tänk vad vi ligger efter ännu, när man läser hur lite kvinnor det finns i börsnoterade företags styrelse eller som VD. Kvinnor i ledarroll behöver verkligen uppmuntras och styrkas och få möjlighet och redskap att utvecklas framåt.

Så vill jag uppmuntra kvinnor till företagande, att leva ut sin egen dröm.

Sen jobbar jag ju med välgörenhet och kvinnor som har det svårt i vårt samhälle. Vi har människor överallt runtomkring oss som vi kan sträcka ut en hand till.

Min nästa utmaning är nu när jag ska föreläsa på ett Global Womens Summit i Uganda i Juni. deras utmaningar ligger i fattigdom, men också i familjesituationerna. De ägs av männen eftersom äktenskapen arrangeras och bruden köps. Sen blir de utsatta för misshandel och våldtäkter. Livstiden för kvinnan i Uganda är bara 49år. Många dör under graviditet eller förlossning.

My passion is people and creating value, especially for women. I think there are so much potential in women that hasn´t yet been released. I know many women do great things but there´s so many more. Yesterday on womens day I red in the newspaper how few women there still are in big companies(as directors). Women in leader position needs encouragement. They need strength and a possibility to develop forward. So I´m on my way to put up a leadership seminar just for women. Then I also want to encourage women to entrepreneurs and businesses. To fulfill their own dreams. I´m also working with charity. There´s so much we can do and there might be someone just next to you needing help. My next challenge is to encourage and be able to help women in Uganda. I´ll be there for their Global Womens summit. 

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: