personlig utveckling/personal growth

vad tänker du på när du hör ordet ”personlig utveckling”. För en del är det ett positivt ord, för en del är det negativt. Grunden till hur du ser på ordet är beroende på hur du ser på dig själv. Du kan inte utveckla dig själv om du inte värderar dig själv.

Personlig utveckling är egentligen grund för allt. Du utvecklas när du lär dig mer, blir mer, får mer (mer och bättre relationer, möjligheter, förutsättningar etc), när du trotsar dina rutiner, din rädsla, din bekvämlighet. Ditt liv blir aldrig högre än vad din personliga utvecklingsnivå ligger på, liksom ett företag aldrig når högre än dess ledares ledarskapsnivå. Sätt inget tak för ditt liv och din potential utan satsa på att utveckla dig. Hur? genom att använda all dina sinnen; se, hör, känn, smaka, lukta (nya saker, nya erfarenheter, nya modeller, bra och positiva böcker och ord….) , men också din intuition, din kreativitet, ditt minne, din fantasi… VARJE DAG!

For some people the word ”personal growth” is negative and for others positive. How you react to that word depend on how you see yourself. You can´t grow if you don´t value yourself.

personal growth for me is the root to everything. You grow when you learn more, become more, get more (more and better relationships, possibilities, success) when you change your routines, go against your fears, your comfort zone,start adding value to others. Your life will never be above your personal growth level, as well as a company never can grow further than it´s leader has got leadership skill for. Don´t put a roof on your life. Explore all your potential and be determined to grow EVERY DAY. and use everything; see, smell, touch (new things, new and positive experiences, great models) but also your creativity, your memory, your intuition, your imagination..

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: