vem är du?/who are you?

Vem är du och vem vill du vara? Svåra frågor men nog så viktiga. Vem du är avgör långt hur framgångsrik du blir i det vad du gör. Att veta vem du är och veta ditt eget värde är också avgörande för att du ska kunna utvecklas. Bli den du vill vara. Vad vill du ska vara det första folk tänker på när de hör ditt namn? Vad vill du uppnå i livet? Vilka egenskaper vill du ha och vilka värderingar ska styra dina val och dina beslut? Vad tänker du göra för att nå dit? Vad är dina dagliga val?

Who are you and who do you want to be? difficult questions but important. Who you are decide how successful you gonna be in what you do and it also decides your ability to grow. Be the best you that you can be. Who is that? What do you want people to think about when they hear your name? What do you want to accomplish in life? What qualities and values do you want to direct your decisions and choices? What are you doing to become the person you want to become? What´s your daily choices?

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: