choose/att välja

I have a few articles to write and I thought this easter time would be a great time to start. My first one out will be about to choose and our choices. I think this is such a strong one also when it comes to personal leadership. If we don´t make the right choices, we will not be able to lead ourselves nor anyone else. Every minute, every second is a moment to choose. Choose what we think, what we do, what we say. How can we know which choices are the right ones? In order to know that, we first need to one where we are heading and what our priorities are. And of course a easier way to start thinking; is about the consequences. What happens if I choose to say this or do that? And is that the result I want?

Jag har en hel del artiklar att skriva och tänkte att påskhelgen kan vara en god helg att starta. Den första ut handlar om våra val. En otroligt viktig del i hela vårt liv, i vårt personliga ledarskap, liksom i mycket annat. Om vi inte gör de rätta valen kan vi inte leda oss själv och ingen annan heller. Varje minut och varje sekund gör vi viktiga val. Vad du tänker, vad du säger, vad du gör. Var du är idag beror på val du gjort tidigare. Hur kan vi veta vilka val som är de rätta? För att veta det, behöver vi veta vart vi är på väg och vad våra prioriteringar är. Naturligtvis är ett enkelt sätt att börja också genom att tänka på konsekvenserna av dina val. vad händer om jag säger eller gör såhär? Å är det, det resultat jag önskar?

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: