law of pain/lagen om smärta

There´s a saying ”where´s no pain, no gain”. That is so true. If you don´t experience challenges and hard times -how will you know when you have victories? If you never experience pain, how will you ever grow and how will you ever have that great character you´re supposed to have? See your bad circumstances and hard things happen to you as help for you to move up to the next level in life. Because that´s what they do, if you decide to get better and not bitter.

Det finns ett ordspråk som säger ”där det inte finns smärta, finns ingen vinst heller”: Det är sant. Om du inte haft motgångar och utmaningar-hur ska du då veta när du haft framgång? Om du aldrig mött smärta, hur ska du utvecklas och få den fantastiska karaktär du kan få? Se dina dåliga omständigheter och svåra saker som händer dig som en hjälp att kliva upp till nästa nivå i livet ditt. För det är vad de hjälper dig göra, om du bara bestämmer dig att bli bättre, inte bitter.

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: