team

vi jobbar mycket i team idag. Hur kan man förbättra team känslan, effektiviteten? Genom att satsa på ömsesidigt förtroende. Förtroende är grunden i all form av relationer. Gör upp spelregler för vad som förväntas och vilka förväntningar ni själv har, gentemot varandra och alla andra inblandade. Klyftor uppstår ofta när vi upplever ett gap mellan vad vi förväntat oss av någon och den verkliga upplevelsen. Det är oerhört viktigt sen att kommunicera med varandra. Om du märker att du inte kommer kunna leverera vad du lovat och vad andra förväntar av dig, så kommunicera om det med rätt person så fort du märker det. Vänta inte tills du redan borde varit klar… Två andra viktiga aspekter i team work; varje team-medlem bestämmer sig ta 100% ansvar och varje team medlem väljer att förvänta och tro det bästa om alla och att lita på varandra. det är ett aktivt val!

We´re working a lot in team nowadays. How can we improve team unity and -power?By trust! trust is the foundation in any relationship. You have to make clear what is expected from each and every one and what expectations everyone has. Because trouble occur when we have a gap between what´s expected and what´s experienced. Then it´s important to communicate with each other (not talk about each other). If you notice that you can´t deliver what´s expected from you- let the right person know about it as soon as possible, don´t wait until you should have been ready. Two other important things; every team member should take 100% responsibility and every team member choose to expect and believe the best of each other and to trust each other. Yes, it´s a choice you make!

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: