RIKSDAGSVAL 2015/EDUSKUNTAVAALI 2015

Kanske dags för en helt ”vanlig” människa med många mänskliga erfarenheter att stiga in i riksdagen. Som min syster sa idag- jag är kanske inte den kunskapsmässigt rikaste (inte heller ekonomiskt:)), men jag är rik på livserfarenheter och omsorg. Positivt sinnelag har jag också. Jag tog i bruk denna sida där det finns artiklar från tidigare också men kanske de också ger en bild av mig.

Ehkä on aika että ihan ”tavallinen” ihminen astuu eduskuntaan jolla on inhimmilliset kokemukset. Siskoni sanoi tänään että vaikka en ole se ehdokas joka tietää politiikasta eniten, niin minulla on paljon elämänkokemuksia ja välitän tosiaan ihmisistä. Olen myös positiivinen. Otin käyttöön tämä vanha sivu jossa on muitakinn artikkeleita mutta ehkä nekin antaa kuvan minusta.

IMG_0204

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: