Punkt nr 2

Mod att vara mig själv-

Jag var blyg som ung, hade dåligt självförtroende som både ung och vuxen och jag har kämpat mig dit jag är idag. Jag har skrivit en bok också om ”10 steg att boosta din självkänsla” (och två böcker om ledarskap). Nu är jag mig själv, jag kommer inte heller i min kampanj försöka vara någon annan. Jag tror på det jag tror på,  och kämpar för det jag har på hjärtat och jag kommer inte ge en massa falska vallöften eller låtsas vara bättre än jag är.
Jag tror att alla människor är unikt skapade, med gåvor och talanger. I varje människa kan vi välja se deras fel och brister eller deras potential- jag väljer det senare. Likadant i varje situation kan vi se problem eller möjligheter, vi väljer- jag har valt möjligheter. För fel och brister har vi alla, men finn styrkorna och fokusera på dem. Förlåt dig själv och andra. Min mission med människor är att ge dem rätt verktyg så de kan nå sin fulla potential, också när jag jobbar i företag. Där finns ofta enorm oanvänd potential hos många, också hos andra vill jag hjälpa dem se att de KAN, de är viktiga, värdefulla, unika.

Om du är trött på alla som svänger kappan efter vinden och du inte fodrar någon ”perfekt” kandidat, då kanske jag är din kandidat. 🙂

IMG_0204

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: