Rohkeus olla oma itseäni

IMG_0188Nuorena olin ujo. Minulla on ollut huono itsetunto sekä nuorena että aikuisena ja olen tehnyt kovasti työtä päästäkseni tämän päivän tilanteeseen.

Olen myös kirjoittanut kirjan, joka kertoo itsetunnon kohottamisesta (sekä kaksi kirjaa johtamisesta). Nyt olen oma itseni, enkä aio vaalikampanjassanikaan yrittää olla mitään muuta. Uskon siihen mitä uskon. Taistelen niiden asioiden puolesta, jotka ovat lähellä sydäntäni. En myöskään aio antaa tyhjiä vaalilupauksia tai antaa virheellistä kuvaa itsestäni.

Olen sitä mieltä, että kaikki ihmiset ovat ainutlaatuisia – lahjoineen ja kykyineen. Voimme itse päättää, haluammeko nähdä toisen ihmisen virheitä ja puutteita vai haluammeko panostaa heidän mahdollisuuksiinsa. Itse olen valinnut jälkimmäisen vaihtoehdon.

Samoin voimme joka tilanteessa joko nähdä ongelmia tai mahdollisuuksia – itse haluan nähdä mahdollisuudet.

Kukaan meistä ei ole täydellinen, mutta jokaisella on omat vahvuutensa. Meidän täytyy löytää nämä vahvuudet ja keskittyä niihin. Anna sekä itsellesi että muille anteeksi. Tehtäväni ihmisten parissa on antaa heille oikeat työkalut, jotta he voivat hyödyntää kykyjänsä. Monet eivät edes ole tietoisia omista kyvyistään – minä haluan auttaa heitä löytämään ne ja saada heidät uskomaan siihen, että he OSAAVAT, että he ovat tärkeitä ja ainutlaatuisia.

Jos olet kyllästynyt ihmisiin, jotka jatkuvasti muuttavat kantaansa etkä vaadi ”täydellistä” ehdokasta, niin minä voisin ehkä olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: