Kvinnoföretagare/ Naisyrittäjät

IMG_0204

För kvinnoföretagare kostar det massor när de själv är sjuk (eller de får alltid arbeta trots att de är sjuka) eller föder barn… enligt nedanstående artikel vill jag inte räkna vad det kostat mig ha 5 barn och alltid varit företagare :). Eller man lägger ju inte så ett pris på det som är viktigast i livet, men det är klart att det behövs någon bättre form av social trygghet för kvinnor speciellt här också.

Naisyrittäjien ongelmat: vauvalaskuja mutta myös olla itse sairas:

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/uutisarkisto/a/uutisarkisto/naisyrittajan-vauvalaskun-hinta-350-000-euroa-onko-tama-isanmaallinen-tehtava

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: