Behov av hjälp/ Ihmiset tarvitsee avustusta

Kanske ni läste artikeln idag
http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/56091/156342
Själv var jag idag på Libanesisk födelsedagsfest och sedan på Mat & Prat- Sisters matutdelning tillsammans med metodistkyrkan i vasa. Även vi ser ett enormt växande behov. Vi ger ju nyinköpta torrvaror, hygienartiklar, tvättmedel mm. Vill du vara med och hjälpa? Kolla konto nr/medlemsansökan på http://www.sistersfinland.fi. Talade med en pensionär idag som lämnar med 90euro i månaden!!! Lev på det den som kan…..

Funderade också på det att våra sjukvårdskostnader bara stiger, men med allt fler låginkomsttagare så har de inte råd köpa bra, näringsrik mat vilket i sin tur föder fler sjukdomar. Tänk på alla barn i familjer som inte har råd köpa ordentlig mat. Vi får näringsbristsjukdomar i vårt eget land. Sänk livsmedelsskatten rejält på hälsosam mat (eller slopa helt) och höj den istället på fabriksfärdig skräpmat
Tarpeita löytyy Suomessa ja jokainen voi tehdä jotakin. Itse olin sistersin ruokajakelussa metodistikirkon kanssa tänään. Myös meillä yhä enemmän tulevat joka kuukausi. Jos haluat auttaa niin tuo meille kuivatuotteita (jauhot, kahvi, riisi, aamuhiutaleet, näkkileipä ym) ja hygieniatuotteita tai tule mukaan jäseneeksi- käy sivulla http://www.sistersfinland.fi tänään puhuin mm yhden eläkeläisen kanssa jolla on 90euroa kk kun vuokra ym maksettu. Yritä elää sillä summalla……

IMG_0188

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: