små tankar/pieniä ajatuksia

IMG_0188Idag har jag svarat på en hel del kandidattest på nätet. Det är svårt för ofta är det bara ett påstående och så skall du vara av samma åsikt eller annan åsikt. Men i mina fingrar kliar det efter att få mer bakgrundsfakta etc. Jag är en person som gärna lägger mig in i saker ordentligt innan jag uttalar mig, jag vill kunna se hur ett förslag, budget etc ser ut och utifrån det kunna tänka långsiktigt hur det påverkar allt och i ekonomiska frågor måste man ju då ofta väga fler förslag mot varandra. Så kandidattesten blir nog inte någon höjdare för mig. Troligen inte debatter heller, för jag är inte mycket av en debattmänniska. Jag vet vad jag tror på och står för det, men som sagt vissa saker vill jag ogärna låtsas veta något om, när jag inte vet det. Men jag vet att jag är en person som lär mig genom att göra och när jag ställs inför nya situationer så lär jag mig snabbt och som sagt sätter mig in i vad det handlar om. En annan sak i debatter är att jag vill inte argumentera med någon för jag respekterar att andra kan ha andra åsikter än mig :D. Så om du tycker jag är din kandidat så får du nog lov följa mig här och på facebook och på youtube kanalen min Jeanette Ljungars skall jag försöka filma små amatörmässiga snuttar småningom.

Olen tänään vastannut moniin vaalikoneisiin mutta ne ovat erittäin vaikeita. Minulla on vaikeuksia vastata kun en saa tietää enemmän taustaa. Haluan yleensä perehtyä enemmän asioihin ja miettiä myös pitkäjänteisesti. Myös kaikissa paneeleissa on sama juttu- en haluaa kertoa asioista jos en tietää asiasta kaiken. Mutta tiedän että olen erittäin hyvä oppimaan ja oppii tekemällä. Niin jos lähetät minua eduskuntaan niin tulen varmasti oppia asioita nopeasti ja myös perehtyä kaikkiin asioihin tarkasti ja osaan myös jotenkin tietää kuinka ne päätökset vaikuttavat tavalliseen ihmisten elämään. Joten jos mietit jos olen sinun ehdokas niin seuraa minua täällä, facebookissa (http://www.facebook.com/jeanettetillriksdagen) ja youtube kanava Jeanette Ljungars (tulee kohtaa lyhyitä videoita)

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: