valmaskin publicerad

nu är då Yle:s valmaskin publicerad.

Tänk dig själv- kom in och sätt dig på en stol, du vet inte vilka frågor du skall få: ”15sek så kör vi” säger han. Frågorna börjar och du ser ingen klocka så du vet inte när 4min har gått… :D. Men kanske jag fick sagt något ur mitt hjärta iaf 🙂

http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaaligalleria?emer%5Bpn%5D=&emer%5Bpd%5D=10&emer%5Bpp%5D=7&emer%5Bpg%5D=&emer%5Bpar%5D=18_90&emer%5Bpk%5D=a&fb_ref=Default&emp=po-.pk-a.pg-.pp-.pd-10.pn-&emer%5Bpo%5D=#4470

ps. när du får upp min bild så kan du på länken bredvid gå till min facebooksida och om du gillar videon så kan du bredvid upp till höger dela både på fb å twitter 🙂

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: