Tea-Party

IMG_0188

Valkompasser i all ära men jag tycker de är svåra att svara och förlita sig på. lika debatter, då man inte kan hinna berätta och förklara allt. Jag har bestämt mig filma amatörmässiga videon från några av mina dagliga ärenden så du kan lära känna mig smått. Idag var jag på tea-party med flyktingvännerna. Å Vasabladet har gjort intervju med mig och så förberett för Sisters Suomi-Finland rf som har årsmöte imorgon.

Vaalikoneet ehkä on joskus hyviä mutta vaikeita, koska en voi vastata oikein kun en tiedä vaihtoehtoja, perustelut ym. Olen päättänyt tehdä vähän yksinkertaisia videoita kertomaan vähän minun elämästä että opit tuntemaan minua pikkusen. Tänään olin pakolaisystävien kanssa ja sitten Vasabladet teki haastattelu ja on valmistanut Sisters Suomi-Finland ry:n vuosikokous.

https://www.youtube.com/watch?v=1tqLx4S2uLU&feature=youtu.be

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: