så kan det gå…. näin voi käydä..

skulle enligt min kalender deltagit i mannerheims barnskyddsförbunds debatt idag om barn och unga, men om jag anmält till fel mail eller anmält mig efter Helena Lahtinen… det vet jag inte. de tog bara en från vart parti :). det blir ibland lite råddigt med alla mail som kommer etc, men inte gör det något- fick lyssna till intressanta saker och hur som helst var Helena bäst- vi i KD står nog alltid för bästa för familjerna!!

minun kalenterin mukaan olisin ollut  mukana Seinäjoella tänään MLL:n paneelissa lasten ja nuorten hyväksi, mutta joko on ilmoittautunut väärän sähköpostiin tai liian myöhäistä…. kuitenkin Helena Lahtinen KD:sta oli erinomainen ja olemme kuitenkin se paras puolue perheen hyväksi!!

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: