MOD /ROHKEUS

fbcover

Mod att bygga framtiden- JAAA, det står jag verkligen för. Idag har vi varit i Tuuri. Hade känt det korta jag vill presentera om vad jag står för är : 1. värderingar. Vi måste bygga vårt land på hållbara goda kristna värderingar. Värderingar som ligger till grund för våra beslut, våra prioriteringar och våra val. vi har haft en regering utan stark värdegrund och nu behövs Förbättring. 2. Människovärdet. Vi kan tala om ekonomi, säkerhet, Nato mm i all evighet, men om vi inte bryr oss om den enskilda individen och att han/hon har det bra så bygger vi ingenting. Det är som ett företag som gör upp budget och planer, men om de inte har människor som arbetar i företaget och mår bra så når de aldrig sina mål. SE MÄNNISKAN!!!

”vi har utvecklat teknik idag som ingen människa ens förstår”, sa en man åt mig i Tuuri idag. Kanske dags återvända till gräsrotsnivå- det handlar om DIG!

Rohkeus rakentaa tulevaisuutta. Kyllä! Tänään olin Tuurissa ja kaksi asiaa mietin että on sydämelläni kun esittelen itseäni: 1. Arvot! on aika rakentaa Suomi vahvalla arvopohjalla. Arvot ovat mukana kaikissa päätöksissä, valinnoissa ym.

2. Ihmisarvo. Voimme puhua taloudesta, Natosta ja vaikka mitään mutta mistä on kaikki lähtöisin? Ihmisestä!! Ja että se yksin ihminen voi hyvin. onhan se niin kun yritys joka voi tehdä budjeetti, suunnitelmia ym mutta jos ei ole ihmisiä joka tekee sen työn ja voivat hyvin mitään ei tapahdu. Kehitämme kohta teknikkaa niin ettei kukaan ihminen edes ymmärtää sitä… Mikä siitä on hyötyä? Eikö on aika palata ruohonjuureen?

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: