Fel information

I Inblick i Vbl i fredags berättades om flyktingars tvångs”inlåsning” och det stod bla att kristdemokraterna skulle vara mot ett förbud av detta. Det stämmer inte!! Kristdemokraterna är väl det parti som nästan mest står för att vår invandringspolitik skall vara mänsklig och vi accepterar inte rasism eller främlingsfientlighet i någon form (nolltolerans mot all form av mobbning också). Jag är själv så gott som dagligen i kontakt med asylsökande och jag har sett hur de ibland behandlas som brottslingar och jag har skrivit protester mot detta. Att vara asylsökande är inget brott! Så jag kämpar för deras rättigheter och det  gör även mitt parti- kristdemokraterna! Ett parti med sundaste värderingar och hjärtat med i politiken! så lägg din röst på KD.

fbcover

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: