one more day- tänk om Finland behöver….

en dag kvar innan val, sedan skall väl min blogg börja handla om annat också 🙂 . men politik och vardagshandlingar, värderingar, prioriteringar etc går ju lite hand i hand.

Min sista vecka har varit ganska lugn på kampanjfronten. Förra fredagen bröt jag akillessenan, opererades i tisdags och har anpassat mitt liv till kryckor, behov av hjälp, vila…. :), nya dagar som jag inte van vid. Allting har sin tid. Skulle gärna varit ut på torg och mässa med mina underbara kandidatvänner imorgon, men jag får snällt stanna inne. Mitt stöd team har delat ut resten av broschyrerna mina nu under veckan och annonsinlägg blev via sociala medier. Jag är nöjd med min kampanj- kanske inte hunnit runt lika mycket som många andra, men jag har gjort mitt bästa. Jag har redovisat min lilla budget, jag har stått för den jag är, jag har varit ärlig och inte avgett tusen löften jag inte skulle tänka hålla, jag har hållit mig som den ”vanliga” människa jag är- dvs även svar på en nivå som vanligt folk talar, jag behöver inte låtsas veta allt (jag lär mig gärna varje dag- det är sorgligt med personer som tappat sin läraktighet tycker jag) Som jag sa i början – jag är kanske inte den mest högtutbildade kandidaten eller den med längst politiska erfarenhet, men jag har livserfarenhet och en äkta connection på gräsrotsnivån, jag lever redan och gör vad jag kan i det lilla för olika behov och behövande och jag vill bara ta steget att börja kunna påverka på högre nivå. Jag vågar stå upp och jag vågar arbeta med hjärtat också. Jag tror starkt på värderingar- både i eget liv, företag och rikspolitik och jag är stolt över de kristna grundvärderingar som genom tiderna byggt upp vårt land : kärlek, omsorg, ansvar, respekt, människovärdet och jag tror vi skall bevara vissa konservativa värderingar för Guds beskydd över vårt land. så om du tycker vårt land behöver någon som gått den väg du går, upplevt något av det du upplever nu, någon som lär sig genom att göra, som kan kommunikation, teamwork, ledarskap och medmänsklig kärlek, som vågar stå upp och som inte bara söker sitt eget bästa- ge din röst på nr 57 på söndag.

IMG_2131

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: