Nytt liv

Nåja, nu ändrar bloggen min karaktär igen. Från början var den om ledarskap, teamwork, kommunikation mm- sånt jag mycket föreläser om, sedan blev den en blogg i politiken men nu får vi se vad den blir. Jag som alltid haft tusen järn i elden, varit företagare 24år, aldrig nästan varit sjuk, bröt akillessenan för två veckor sedan och har fått anpassa mig till stillsammare liv :). Säkert också hälsosamt. Och jag menar- en mindre fysisk åkomma – vad är det egentligen mot dem som lider av dödshotande sjukdomar, psykisk ohälsa, ständig värk mm…. jag skall inte gnälla alls. Dessutom har jag en duktig man som hjälper här hemma och fantastiska barn också som ställt upp till 100%, så jag är nog bara lyckligt lottad.

IMG_2306

Slänger in en kusinbild också. Fyra av mina barn, två av deras kusiner i lördags när vi uppvaktade min styvpappa på hans födelsedag.

IMG_2304

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: