skön helg/lovely weekend

Haft en skön helg- men sorry har inga bilder slänga upp. Borde bli bättre fotograf- där kan jag förbättra :). Åkte ut till Hästörsbådan igår- våra goda vänner har en liten villa ute på en ö. Jag klarade mig riktigt bra med foten- i båten, ur båten- över stock och sten :D. Så fick vi grilla, spela kort.. Naturen, vatten, solen…. ljuvliga saker!! Kom idéer till mig jag vill blogga om: små och större resor, 100 vardagsglädjeämnen (ett varje dag) och förbättra din ekonomi.

så resorna och ekonomi blir sporadiska mitt mellan allt annat. Glädjeämnena vävs in här i allt annat och dagens var alltså: Naturen! – ta dig tid gå ut i naturen- i skogen, en strand, en park- känn doften, väck upp upptäckarglädjen i dig, fotografera, njut tystnaden och begrunda skapelsen.

Had a great weekend but didn´t take pictures- sorry. I will become better. Was with boat out to an island with our friends. They´ve built a small cottage there. I managed really well with my foot- to get in the boat, out of the boat, jumping over rocks and fallen trees… :D. then we had some barbeque, played cards and enjoyed… nature, water, sun and the moon. Ideas came to me I want to write hundreds days about the small things of joy every day. And sometimes it can also come things about small and longer travels, improve your economy and so. But todays subject of joy is nature- enjoy it!

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: