vardagen/ordinary day

Mina dagar är inga exceptionella dagar nu inte. Men jag får något gjort äntligen, även om det går långsamt och jag blir fort trött. Mina glädjeämnen idag är:

1.Jag fick äntligen planerat in lite nya föreläsningar- lite kort tid marknadsföra dem men vi skall se hur det går.

2.Dagens största glädje (när man är lite down annars) är väl dottern som kom hem med denna (lyser upp vilket modershjärta som helst):

IMG_23353.var till Vörå å hälsade på vänner från Afganistan och svängde in till Halpa-Halli. Kändes lyxigt strosa omkring och kolla på allt efter flera veckor hemma. Strosa omkring låter ganska bra men det e ju nog mer att jag mycket långsamt och klumpigt (med min slalomsko) haltar mig fram 😀

My days are quite the same- I´m lucky I can move around a bit more and get something done, but still my mood some days are really down. so it was today. But let me list some of the happy moments from today:

1. I finally got planned a few new speaking topics and Planned in two occasions in May. Maybe to little time to market but anyway.

2. My daughter brought me from school the above she had made – it says ”I love you” so that really felt good for a tired mothers heart.

3. I haven´t been in a store or shopping for several weeks but today I was a while walking around and it was great. Walking is not exactly what I´m doing yet though….. but still 😀

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: