Mother-daughter time

Idag for jag till dottern och barnbarnet Miles.

Jag hämtade med lite gott åt oss från Aroma bageriet

IMG_2337

IMG_2338

sedan fick jag dem med mig till stan och handla lite, så passade vi på att luncha hälsosamt på nyöppnade raawka.

IMG_2341

Det var supergott. Sedan hälsade vi på hennes kusin. En skön dag som avslutades med en god bok och benet upp högt på soffkanten 🙂

Så har jag hunnit med lite bokföring och skrivit ner alla möjliga idéer som bara snurrar i huvudet- kanske jag får någon rätsida på dem då småningom och kanske någon av dem går från idé till målplanering och action- who knows.

Today I spent a day with my oldest daughter and her lovely son. We had some cakes from Finlands best bakery and we ate lunch at a new opened place with raw food. But it was very good :). I´ve also written down some ideas that keeps circling in my head- maybe some of them now will move on to goals and action- who knows…. 😀

Om jeanetteljungars

Jag är 44år, gift med Tomas, har 5 barn i åldrarna 23,21,19,16 och 12. 3 barnbarn som är 5,2 och 8mån. Företagare sedan 1991, mycket aktiv i olika föreningar, i församling mm. Min styrka är min positivitet, min flexibilitet, förmåga se ett behov och göra något åt att lösa det, tro. Vill du utvecklas? Berika ditt liv? Utbyta ideér och tankar med likasinnade människor? dela med dig av din kunskap, vishet, erfarenhet och berika andra människors liv? Jag vill utvecklas och jag har en enorm tro på DIG, på att vi alla är skapade med en enorm inneboende kapacitet som vi sällan använder. Visa alla inlägg av jeanetteljungars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: